Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 25 de maig del 2020

TRES EMPRESES ES PRESENTEN EN EL CONCURS PER INSTAL·LAR ESTACIONS DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS A BEGUR

L’Ajuntament fa una aposta decidida per convertir Begur en un municipi capdavanter arreu del territori en matèria de mobilitat elèctrica i sostenible.

 
Font: MIrada Local/Ajuntament de Begur - (25.05.2020)
 
Després de l’aturada provocada per la Covid-19, l’Ajuntament de Begur ha reprès recentment un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de sostenibilitat i d’aposta per a la transició energètica: l’habilitació al municipi d’estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics.
 
Un total de tres empreses capdavanteres en el sector de les energies han presentat les seves ofertes al concurs de licitació del projecte per a poder prestar aquest servei al municipi. Així, l’explotació de les estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics no representarà cap cost per al consistori, sinó que la inversió al poble anirà a càrrec íntegrament de l’empresa que resulti adjudicatària del contracte, que disposarà d’una cessió demanial per a fer ús exclusiu del servei a Begur per un període de 10 anys.
 
Manel Vallès, regidor de Noves Tecnologies, agraeix i posa en valor la “tasca ingent i de primer nivell” que l’equip de govern, tècnics i regidors de l’Ajuntament de Begur han dut a terme des de fa més d’un any per a fer possible aquest projecte estratègic per a la vila; i assegura que “el nostre objectiu és donar un impuls a nivell local a una tecnologia sostenible que està en constant creixement arreu del món, i poder satisfer tant la demanda actual com futura dels vehicles elèctrics”.
 
En la mateixa línia, Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, defensa que “l’acollida d’aquesta iniciativa donarà un valor afegit al nostre poble en matèria de sostenibilitat, innovació i serveis, i ens posicionarà arreu del territori com un municipi referent i capdavanter en mobilitat elèctrica”.