Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 27 de maig del 2020

LA PUJA I BAIXA D'ENGUANY ES POSPOSA PER NADAL

El Club Excursionista Els Perduts de Begur posposa la XI marxa popular Puja i Baixa i aposta per una edició nadalenca

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (26.05.2020)
 
Atès el moment d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19, aquesta cita lúdica i esportiva queda reprogramada per al proper 20 de desembre, coincidint així amb La Marató de TV3.
 
La XI marxa popular Puja i Baixa, prevista inicialment per al 28 de juny, canvia de data davant el context actual d’incertesa en relació amb el pla de desconfinament i els protocols de seguretat per a esdeveniments esportius. Aquesta cita, organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur amb la col·laboració de l’Ajuntament, se celebrarà el proper 20 de desembre i inclourà noves sensacions i reptes. Per conèixer totes les novetats, els veïns, veïnes i visitants poden visitar www.perdutsbegur.cat o seguir aquest compte de Facebook o el perfil a Instagram.
 
En una edició especial de Nadal, la marxa popular es reinventa i ho fa novament mostrant el seu caràcter solidari: una part de la inscripció anirà destinada a La Marató de TV3 i una altra part de la recaptació es compartirà amb la Fundació PKU per a un projecte de Biosensors per a la Monitorització de Malalties Metabòliques Hereditàries que fan a l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest esdeveniment, a més, serà complementari a la tradicional caminada que realitza cada any el Club Excursionista Els Perduts durant La Marató de TV3.
 
L’entitat també expressa en el comunicat el seu agraïment pels missatges d’ànim rebuts i manifesta que enguany “la Marxa està dedicada a tots els comerços i petites empreses begurenques que sempre ens heu fet costat amb la vostra col·laboració”.
 
L’Ajuntament agraeix l’enorme compromís de les entitats begurenques, com en aquest cas el Club Excursionista Els Perduts, i anima els veïns i veïnes a prendre part dels actes esportius, lúdics, solidaris i culturals que se celebraran al municipi.
 
El consistori també recorda que el Club Excursionista Els Perduts organitza al llarg de l’any caminades per diferents punts de tot el territori amb l’objectiu de donar a conèixer alguns dels espais més emblemàtics del patrimoni natural català. Per conèixer el calendari de sortides per al 2020, si el pla de desconfinament permet fer-les, podeu consultar aquest enllaç.