Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


PROGRAMES

Els nostres programes: 

BON DIA FAMÍLIA
S'emet: de 9 a 13.00h entre setmana, i de 10 a 13 els dissabtes.
El condueix: Pere Molina/Enric Ruiz i Amer. Estil: Magazin matinal. Inclou: l'almanac i les notícies de primera hora, el 'Tren dels Inoblidables', amb música del record, entrevistes, connexions amb els serveis informatius de Catalunya Ràdio i tota una colla d'espais diversos en els que participen els alumnes de l’Escola Dr. Arruga de Begur, membres de l’Ajuntament, els nois i noies de l’Associació social i cultural de La Bisbal ‘El Trampolí’ o algun dels col·laboradors habituals.
LA DANSA CATALANA
S'emet: de 9 a 10h cada dissabte.
El condueix: Joan Teixidor
Estil: Música - Sardanes.
Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista.
PLENILUNIO
S'emet: els dissabtes, de 20 a 22.00h.
El condueix: Javier Ortiz, cantautor bisbalenc.
Estil: Música - Melòdica/Cantautor.
Un programa en el que escoltaràs artistes amb veritable potencial, artistes que comparteixen les seves emocions amb el públic de la manera més sincera, íntima i personal, com el mateix conductor del programa, Javier Ortiz.


COMPTE ENRERE
S'emet: els dissabtes, de 22 a 24.00h.
El condueix: Toni Martínez
Estil: Música - Dance/Electrònica.

Programa dedicat 100x100 a la música dance.


SONS A CAU D'ORELLA
Un programa cedit per 'La Xarxa de Comunicació Local', produït per 'Ràdio l'Escala'.
S'emet: els diumenges, de 09 a 10.00h.
Presentat i dirigit per: Joan Brugués i Casademont
Estil: Música - Havaneres

L’havanera i el cant de taverna són els protagonistes absoluts. Compta amb diverses col·laboracions de persones del món de l’havanera i el cant de taverna que el converteix en una travessia incansable per aquests generes musicals. Fonamental per a qualsevol amant d’aquest gènere musical.
A la direcció Joan Brugués i Casademont, expert en havaneres, cançó de taverna i xotis, que fa un viatge musical i didàctic pel gènere.


COCODRIL CLUB
Un programa cedit per 'La Xarxa de Comunicació Local', produït per 'Canal Terrassa'.
S'emet: els diumenges, de 11 a 13h.
Presentat per: Albert Malla
Estil: Revival 60's a 00's.
Les cançons que s’han convertit hores d’ara quasi bé podríem dir en un himne... però també la vida i les dades més curioses dels seus protagonistes. ‘Cocodril Club’ fa tot un recorregut musical, un “revival” que permet ballar i que protagonitza, fins i tot, festes majors.