Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 16 d’abril del 2020

NO ET PERDIS LA PROGRAMACIÓ ESPECIAL DE RÀDIO BEGUR PER CELEBRAR LA DIADA DE SANT JORDI

Tot i el període de confinament pel coronavirus, l’emissora municipal i la Regidoria de Cultura preparen una jornada lúdica i amena per acostar aquesta festivitat tan nostrada arreu del país.

Es podrà escoltar al dial 97.7 de la FM o bé online a través d’aquest enllaç.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (16/04/2020)
 
 
 
La incerta situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 malauradament impedeix que els llibres, les roses i les parades omplin de goig i alegria els carrers de Begur per celebrar Sant Jordi, però des de ‘Ràdio Begur – La sintonia del mar’ i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament es proposa una programació especial per oferir una Diada on la gent pugui gaudir d’història, notícies, poesia, sardanes, llegendes i recomanacions de llibres, entre d’altres. D’aquesta manera, s’enfoca tot el contingut des de la vessant cultural, donant així cabuda a l’entreteniment i la divulgació en una cita molt especial a Catalunya.
 
La programació especial de Sant Jordi es farà de 10 a 13 hores, amb repetició en horari de tarda en diferents seccions incorporant píndoles informatives, i hi participarà gent de Begur, entitats i associacions locals i personal de l’Àrea de Cultura i Ràdio Begur.
 
L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a participar en la jornada festiva i a seguir aquesta programació especial que tindrà la cultura com a gran protagonista. El consistori recorda que el coronavirus va obligar a ajornar l’activitat cultural i de Sant Jordi prevista per al 25 d’abril, per això es busca una nova data per a poder celebrar el lliurament dels premis literaris i del concurs de cartells de la Fira d’Indians.
 
 
Ràdio Begur informa puntualment de la situació del coronavirus al municipi
 
La ràdio municipal de Begur va estrenar el passat divendres 20 de març “La veu del consistori”, un nou programa radiofònic dedicat, en aquest moment, a informar sobre les novetats i les afectacions del coronavirus a la vila.
 
L’espai s’emet diàriament a les 10.30 h, i en reemissió a les 12.30 h, les 16 h i les 19 h, al dial 97.7 de la FM o a través d’Internet; i ofereix notícies, consells, opinions, suggeriments, informació d’interès, i la veu de diferents protagonistes del consistori. Per escoltar la ràdio online, podeu consultar aquest enllaç.