Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 13 d’agost del 2018

ENTREVISTA A LA INFLUENCER I PERIODISTA PATRÍCIA SAÑES

Laura Guix entrevista a la creadora d'una de les webs més visitades del país

 
Dilluns, 13 d'agost, 2018.
 
Aquest estiu, una onada d'aire fresc ha arribat a l'emissora, amb la col·laboració de talent jove que ens acompanyen, matí i tarda amb diferents programes.
 
Una d'aquestes col·laboradores és la Laura Guix, a qui ja heu pogut escoltar als matins d'agost, amb el programa RadioFórmula Matí que s'emet dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13.00h.
 
Doncs bé, en aquests programes ens ofereix, entre moltes altres coses, interessants entrevistes en directe, que volem compartir amb tots aquells que no vau poder escoltar-les o voldríeu tornar-ho a fer.
 
Dimecres passat, 8 d'agost, a les onze del matí, va entrevistar la Patrícia Sañes.
 
Patricia Sañes, periodista de moda i coolhunter, creadora de la web de moda, art, decoració i bellesa més llegida d’Espanya, ens presentava la seva professió com un mitjà per transmetre la capacitat de comunicar que té la roba que portem.
Fins quin punt és important que hi hagi coherència entre la nostra manera de ser i vestir? Qui són els coolhunters? Quina és la seva funció dins el món de la moda? Com està evolucionant aquesta indústria?
 
Les respostes, les tens aquí: Entrevista a Patrícia Sañes
 
I, si voleu més informació, podeu trobar-la al seu compte d'instagram @patriciasanes_  o bé visitar la seva web:  www.coolhunterdiary.com
 
Laura Guix (dreta) amb la periodista i coolhunter Patrícia Sañes.