Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


Sota la buguenvíl·lia

Girem en català.

 
Programa dirigit i presentat pel nostre amic i col·laborador, el periodista Josep Bofill Blanc.

 
Cada divendres, a les 11.00h del matí
a Ràdio Begur!!!
 
 
A continuació, podeu triar el programa que desitgeu tornar a escoltar!!
 

Programa 01:
Emès el 03.04.2020
Declaració d’intencions amb reconeixement a les orquestres del nostre país. Música i entrevista a l’Antoni Mas, expresident de la Unió de Músics de Catalunya.
 
 
Programa 02:
Emès el 10.04.2020
Pinzellada a l’orquestra Montgrins. Música i entrevistes a Martí Camós, director de Montgrins, i a Carles Casanovas (Port Bo) per Acoblats.

Programa 03:
Emès el 17.04.2020
Pinzellada a l’orquestra La Salseta del Poble Sec. Música i entrevistes a Salvador Escribà, un dels músics fundadors de La Salseta i ex director de l’orquestra, i a Rafel Villanova músic La Salseta i lutier.
 
Programa 04:
Emès el 24.04.2020
Pinzellada a l’orquestra La Chatta. Música i entrevistes a en Llorenç i la Ingrid com a fundadors de l’orquestra, fent repàs a la seua extensa carrera.

Escolta el 'Programa 04' aqui.
 
Programa 05:
Emès el 01.05.2020
Pinzellada a l’orquestra La Principal de la Bisbal. Música i entrevista al seu director Francesc Cassú.
 


Programa 06:
Emès el 08.05.2020
Pinzellada a l’orquestra Huapachà Combo, recordant els seus vint-i-cinc anys en actiu (1976/77-2002). Música i entrevista a un dels seus fundadors, el músic Quimet Carreras.

Escolta el 'Programa 06' aquí.


Programa 07:
Emès el 15.05.2020
Pinzellada a cent set anys d'història de l'orquestra Selvatana. Música, i entrevistes a Josep Farràs, músic i representant de l'orquestra; Santi Escura, músic i director musical, i Eliseu Quintana, director artístic.
 
 

Programa 08:
Emès el 22.05.2020
Pinzellada a l’orquestra Di-Versiones. Música i entrevista a l'Albert Fort, un dels  fundadors de l'orquestra Di-Versiones, cantant i referent de la formació musical calongina. També hi ha un record cap a Fes-te Fotre. Si més no per allò de que tots tenim un passat...
 

 
 
Programa 09 (últim del cicle):
Emès el 29.05.2020
Programa especial fi de cicle "Girem en català (Sota la buguenvíl·lia)", amb l'Orquestra Internacional Maravella com a convidada. Entrevistem a Miquel Comadevall, músic i representant de l'orquestra; xerrem amb en Juli monguilod, ex component de l'orquestra de la que va ser membre durant 24 anys, farem un repàs a la seva trajectòria. Comptem amb la col·laboració del propietari de la discogràfica Picap, Joan Carles Doval.
*Amb aquest programa Josep Bofill i Blanc ha donat per acabat el cicle dedicat a les orquestres de Catalunya. No hi han pogut ser totes, però sí una bona representació.

Escolta l'últim programa!!!