Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 5 d’abril del 2018

NOVA SESSIÓ DE LA NIT DELS AMANTS DEL CINEMA

El NAC porta demà a Begur “15:17 Tren a París”

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 05/04/18
 
 

 
La Nit dels Amans del Cinema (NAC) de Begur projecta demà divendres al Casino Cultural, a les 22 hores, el film 15:17 Tren a París, dirigida per Clint Eastwood. En acabar la projecció, el públic podrà debatre sobre la temàtica del film amb Josep Martinoy, periodista especialitzat en temes internacionals.
 
Clint Eastwood dirigeix aquest drama basat en el llibre autobiogràfic The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes, de Jeffrey E. Stern, Spencer Stone, Anthony Sadler y Alek Skarlatos. La pel·lícula explica un fet real: el 21 d'agost de 2015, un tren amb més de 500 passatgers que realitzava el trajecte entre Amsterdam i París va estar a punt de ser objecte d'un atac terrorista. Tres joves nord-americans, Anthony Sadler, Alek Skarlatos y Spencer Stone (que s'interpreten a ells mateixos en la pel·lícula) van aconseguir immobilitzar el terrorista i el van lliurar a la policia francesa.
 
El NAC va encetar l’octubre passat aquesta nova temporada amb el film Pàtria, dirigida per Joan Frank Charansonnet. A diferència d’altres temporades, el NAC té enguany una periodicitat bimensual i no pas mensual. Això es deu a què des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur s’ha decidit complementar-ho amb un nou cicle de cinema, el dedicat a grans directors. El director d’aquesta primera edició és el nord-americà Billy Wilder.