Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 5 d’abril del 2018

JORDI CRUZ, JURAT DEL CONCURS DE CUINA POPULAR

El xef Jordi Cruz, jurat del concurs de cuina del Peix de Roca de Begur
 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 05/04/18
 
Jordi Cruz i Eugeni Pibernat,
després de confirmar
la participació del xef
al concurs de cuina popular.
(Foto: Ajuntament de BEgur)
El popular cuiner Jordi Cruz, serà el responsable del jurat del concurs de cuina popular de peix de roca, que s'emmarca en la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur.
 
Jordi Cruz és actualment jurat del programa de televisió gastronìmic MasterChef i xef del Restaurant Àbac de Barcelona, un restaurant amb 3 estrelles Michelin. La seva presència a la campanya gastronòmica ha estat una iniciativa del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, davant la commemoració dels 20 anys de la jornada gastronòmica. Val a dir, però, que no és la única novetat que es prepara per la campanya, segons ha avançat el mateix regidor.
 
La XX Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur s'iniciarà el proper dissabte, 28 d'abril, i es clourà el 3 de juny i el concurs de cuina, que arriba a lònzena edició, es celebrarà el 27 de maig.
 
Jordi Cruz, originari de Manresa, es va formar com a cuiner a l’Escola Superior d’Hostaleria de Manresa.
Mentre treballava al restaurant Estany Clar, ja va aconseguir la seva primera estrella michelin, l'any 2004, convertint-se, amb només 26 anys, en el xef més jove de l'Estat i en el segon del món en rebre aquesta distinció.
El 2007, ja com a gerent i cap de cuina del restaurant 'L'Angle' de l'hotel Món Sant Benet, va aconseguir novament una estrella Michelin i l'any passat, com a part de l'equip directiu de l'Àbac Restaurant de Barcelona, va obtenir la seva tercera estrella Michelin.