Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 6 d’abril del 2018

NOVETATS PEL PARC DE L'ARBREDA

Potencien el Parc de l’Arbreda de Begur com espai per als joves

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 06/04/18
 
Parc de l'arbreda, actualment.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
  
L’equip de govern de Begur ha decidit apostar pel Parc de l’Arbreda, inaugurat el 2005, potenciant-lo com espai per als joves. En aquest sentit, el parc incorporarà una tirolina i un rocòdrom, a part de dos nous elements per als més petits i la pavimentació de l’existent pista de bàsquet. Al mateix temps, es milloraran altres parcs del municipi. “Hem tingut en compte les demandes de les famílies dels joves”, ha recordat el regidor de Serveis, Marià Renart.
 
El Parc de l’Arbreda de Begur ja compta actualment amb diversos elements per a la mainada. A més, hi ha un edifici, que està ocupat pel Local Jove del municipi i que es va inaugurar el 2006. El parc és una de les obres de l’estudi olotí RCR Arquitectes que va guanyar l’any passat el premi Pritzker, considerat el guardó arquitectònic més important del món. Durant la reconversió de l’arbreda en un parc, els arquitectes defensaven la connexió entre la part antiga de Begur i la part nova, mirant de ser la centralitat en un espai cívic i equipat, a més de ser una transició entre el sòl urbà i el corredor natural que acaba a la platja de Sa Riera.
 
La junta de govern ja ha aprovat el subministrament d’aparells per a la mainada per a diferents parcs de Begur. En concret, els aparells, amb un cost de 20.860 euros, aniran a l’Arbreda, però també a Sa Fontansa i al carrer Francesc  Deulofeu, a l’S4. Els nous elements, segons l’acord municipal, han d’estar col·locats abans del 30 d’abril. A més, l’element que hi ha a Sa Fontansa ja s’ha col·locat al camp de futbol i un que hi havia a Esclanyà se reubicarà al carrer Joan Maragall de Residencial Begur.
 
Al mateix temps, es farà el manteniment dels parcs, com es fa anualment, dins el contracte signat per al control i la seguretat de tots els parcs. “Feia molts anys que als diferents parcs no es feia una actuació com aquesta”, ha recordat Renart. Dins del manteniment, destaca la pintada de les baranes del parc de la urbanització les Arenes. A més, a l’Arbreda es col·locaran també noves papereres, que estan fetes amb material reciclat que no necessiten manteniment.