Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 10 de juliol del 2017

PROGRAMA SALA MUNICIPAL D'EXPOSICIONS - ESTIU 2017

El pintor Josep Plaja enceta les mostres d’estiu de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 10/07/17
 
L’obra pictòria de Josep Plaja (Palafrugell, 1955) ha encetat les mostres d’estiu de la sala municipal d’exposicions de les Escoles Velles de Begur, que gestiona l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. La mostra, que es pot visitar fins al 22 de juliol, és la primera de les tres programades. Després de Plaja, exposaran Lluís Puiggrós i Josep Maria Palou. L’horari de visita de la sala d’exposicions és de dilluns a dissabte, de les 17.30 a les 20,30 hores.
 
(D'esq a dreta) Joan Loureiro, alcalde de Begur, Josep Plaja, pintor palafrugellenc, i Maite Martín, regidora de cultura, durant l'acte d'inauguració de la nova exposició pictòrica de la sala municipal.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Plaja va cursar estudis de Belles Arts a l’escola Massana de Barcelona, i ha guanyat diversos premis, tant en pintura com en modalitat de pintura ràpida. El pintor palafrugellenc qualifica la seva obra com a neorealista. La tècnica emprada en la seva obra és la pintura a l’oli.
 
Una de les obres de Plaja que es poden veure a l'exposició inaugurada la setmana passada. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Després de Plaja exposarà el pintor Lluís Puiggrós (Sant Joan de Vilatorrada, 1970). La mostra s’inaugurarà el 26 de juliol i es podrà veure fins al 5 d’agost. Puiggrós es considera un pintor autodidacte, amb estudis de pintura i disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis de Vic. Des de l’any 1993 he realitzat diverses exposicions tant a nivell individual com col·lectiu en diverses galeries i ha aconseguint diversos premis de pintura.
 
I la darrera mostra serà la del fotògraf martorellenc Josep Maria Palou, amb un recull de fotografies en homenatge a les dones que s’han fet un lloc en l’escena artística. L’exposició, anomenada Take it like a woman (Pren-t'ho com una dona), es podrà veure del 9 al 22 d’agost. És un recull fotogràfic d’artistes, des dels anys 80 fins ara en blanc i negre, on apareixen, entre d’altres, Madonna, Rihanna, Patti Smith, Luz Casal, Kylie Minogue, Roxette, Janis Siegel, Tina Turner, Yuha Wang, Liza Minnelli, P.J. Harvey, Anastacia, Sara Baras o Katy Perry.
 
 
 
Foto: Inauguració exposició de Josep Plaja. Ajuntament de Begur