Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 26 de maig del 2017

PRIMER ANY DE DANSA I CLUB DE LECTURA A L'ESCOLA Dr ARRUGA

Valoració positiva dels projectes de dansa i club de lectura a l’escola Dr Arruga

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 26/05/17
 
Els alumnes i el professorat de l’escola Dr Arruga de Begur valoren positivament els projectes de dansa i club de lectura que ha impulsat l’Ajuntament aquest curs en el centre educatiu dins de l’horari lectiu. La direcció del centre ja ha exposat la seva intenció de repetir les dues experiències de cares al curs vinent. A més, el centre escolar d’Esclanyà. L’Olivar Vell, també ha manifestat el seu interès pel projecte de dansa. “Els projectes, relacionats amb ensenyament, reforcen diferents àrees curriculars”, ha recordat la regidora d’Ensenyament, Maite Martín.
 
El projecte de dansa s’ha fet als cursos de tercer i cinquè. En aquest darrer curs, dels 27 alumnes, 21 ho han valorat “molt positivament”. Per la seva banda, els de tercer han valorar sobretot el fet de “poder ballar con nosaltres sentíem”. L’activitat es feia una hora a la setmana al pavelló i anava a càrrec d’un professor de l’escola de dansa Cobos-Mika de Palamós.
 
Respecte al club de lectura, la direcció del centre, a part de la valoració positiva ja han manifestat que es torni a fer. El projecte, coordinat des de la biblioteca municipal i a càrrec d’Olga Cercós, s’ha concretat en tres sessions, un per trimestre, a cada classe de sisè. Els alumnes optaven especialment per la narrativa i els llibres d’aventura. Durant les sessions, “s’han treballat aspectes emocionals i de personalitat”, es recorda en la memòria de l’activitat.
 
 

Un dels moments de les sessions de dansa, al pavelló d'esports de Begur.
(Foto: Escola Dr. Arruga)