Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 25 de maig del 2017

BEGUR, MILLOR DESTÍ TURÍSTIC SEGONS L'ACPETUR

Begur, premiat com a millor destí turístic

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 25/05/17
 
El municipi de Begur ha estat guardonat amb el premi al millor destí turístic per l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme (ACPETUR).
 
L'Alcalde de Begur, Joan Loureiro (esq.) rebent el guardó de mans de Sergi Sabrià (dreta.), portaveu d'ERC al Parlament de Catalunya..
 
 
El premi, que va rebre el propi alcalde, Joan Loureiro,  es va donar durant la XXII Nit de Turisme, que organitza anualment l’entitat, que es va celebrar dimecres a la nit a Hospitalet. L’alcalde va rebre el guardó de mans de Sergi Sabrià, portaveu d’ERC al Parlament de Catalunya i natural de Palafrugell. L’alcalde va anar a l’acte acompanyat del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Eugeni Pibernat.
 
ACPETUR, que presideix Domènec Biosca i aplega més de 200 professionals, té entre els seus objectius promoure el turisme i aconseguir una major presència de la informació turística en els mitjans. Cada any atorga els premis, que porten el nom d’Ali Bey, en homenatge a un famós viatger català del segle XVIII