Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 5 de maig del 2017

NOVA IMATGE PER 'ES PEDRÍS LLARG'

L’agència TSC guanya el concurs del nou disseny de la revista Es Pedrís Llarg de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 04/05/17
 
Eva Terradas, directora creativa de TSC, i Maite Martín, regidora de Cultura, entre la portada del nou disseny guanyador del concurs.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
L’agència TSC (Publicitat i Comunicació Gràfica), amb seu a Barcelona, ha estat la guanyadora del concurs del nou disseny de la revista municipal Es Pedrís Llarg de Begur. Així ho ha acordat la junta de govern a proposta del jurat encarregat de seleccionar el disseny guanyador, que ha estat la segona més votada durant la consulta popular, dins de les quatre presentades. El jurat, tenint en compte els criteris de valoració de propostes establertes a les bases, ha justificat TSC per tres motius: sostenibilitat econòmica, sostenibilitat ambiental i ser més llegible per la tipografia que utilitza. “S’ha volgut preservar la voluntat popular, però tenint en compte els criteris establerts a les bases del concurs”, ha explicat la regidora de Cultura, Maite Martín. Ara, el govern ha demanant propostes a diverses gràfiques sobre la maquetació de la revista, que tindrà 16 o 20 pàgines, segons es generi més o menys informació durant el trimestre.
 
El govern de Begur ha decidit canviar el disseny de la revista, que enguany compleix 30 anys, amb la finalitat de tenir un format més sostenible i respectuós amb el medi ambient, com marquen els estàndards de la majoria dels països desenvolupats”.
 
Es Pedrís Llarg, que és la revista d'informació i cultura de Begur i Esclanyà, va ser una iniciativa del Servei Municipal de Català a finals dels anys 80 del segle passat. Després es va incorporar l'Arxiu i actualment la coordinació va a càrrec de l'àrea de Cultura. El primer número, en format de full A4, va sortir l'any 1987 i era tot ell en blanc i negre. Després de 67 números, es va decidir donar-li un format més de revista, amb paper brillant i color a la portada i contraportada. Vint números més tard, es va decidir novament canviar el format, amb full A3, que és el que encara manté.