Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 5 de maig del 2017

APARCAMENTS DE PAGAMENT A L'ESTIU A BEGUR

Hibiscus Town torna a gestionar l’aparcament durant l’estiu a Begur, amb 1.203 places

 
La societat Hibiscus Town torna a gestionar, en règim de concessió, el servei públic d’aparcament de Begur durant aquesta temporada d’estiu i dos anys més, amb la possibilitat de pròrroga-ho per dues temporades més.

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 03/05/17

La gestió, segons ha acordat la junta de govern per un preu de 125.000 euros anuals, afecta 13 aparcaments, dos més que l’any passat, i 5 zones blaves, una més que l’any passat, amb un total de 1.203 places, 242 més que l’any passat. Els tres nous espais que entren dins la concessió són els aparcaments de la Vinya (amb 90 places) i de la Cruïlla Sa Riera-Coll (amb 80 places) i la zona blava de l’Illa Roja (amb 72 places). A més, en cinc aparcaments hi ha un total d’11 places per a discapacitats, i en sis, places per a motocicletes. D’altra banda, s’està estudiant la creació de places per a cotxes elèctrics.
 
A part, l’Ajuntament compte amb altres zones d’aparcament gratuït: Camí del Mar, Mas Gispert, sota l’Arbreda, Carmen Amaya, Camp de Futbol i cementiri. “Tenim una bona oferta per cobrir la demanda de l’estiu”, ha recordat el regidor de Serveis, Marià Renart, que, al mateix temps, ha volgut recordar la tasca social i laboral: “El servei d’aparcament donarà feina aproximadament a una trentena de persones de Begur per la temporada d'estiu des de la borsa de treball”.
 
Imatge del Pàrking de La Font de Baix.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
El servei es prestarà durant el període comprès entre el primer dissabte del mes de juny al segon diumenge de setembre. Però hi ha algunes excepcions. Així, als aparcaments d’Aiguablava i Platja del Racó l'explotació s'iniciarà el tercer dissabte del mes de maig fins el tercer diumenge de setembre. I al pàrquing cobert de l’Onze de Setembre, el servei va començar el passat 1 de maig i es clourà el 30 de setembre.
 
Parking del Sot d'en Ferrer.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
El pàrquing de pagament a l’estiu amb més places continua sent el del Sot d’en Ferrer, amb 101 places. El pàrquing cobert de l’Onze de Setembre en té 155, però un centenar estan en règim de concessió o de lloguer. A l’entorn de Begur també hi ha ara el de la Vinya, com també el de la Font de Baix (amb 74 places) o el de la plaça Indians (37). A més, també hi ha aparcaments a Aiguablava, Fornells, Sa Tuna, Aiguafreda, Mas Mató i El Racó. Les zones blaves es troben a la carretera de Sa Riera, riera Mas Mató, Maset, El Racó i Illa Roja.
 
Parking de La Vinya. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
De tots els pàrquings, només els quatre del centre (Sot d’en Ferrer, Onze de Setembre, plaça Indians i Font de Baix) resten en servei les 24 hores. La resta, ofereixen una regulació de les 9 del matí a les 9 del vespre, a excepció de la Vinya, que té un altre horari, destacant que els mesos de juliol i agost, el servei serà fins a les dues de la matinada