Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 4 d’abril del 2017

TROBADA A SES FALUGUES D'ABRIL

Nova trobada a la llar d’infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 04/04/17
 
La llar d'infant Ses Falugues de Begur, que depèn de l'Ajuntament, organitza aquest dimecres una nova trobada entre els nens i les nenes del municipi que tenen de 0 a 3 anys i els seus familiars amb l’objectiu de compartir experiències entre tots ells. El projecte, que s'anomena "Trobem-nos a Ses Falugues" i que el centre organitza per segon any consecutiu, es farà entre les 15,30 a 17,30 hores. L’activitat que es preveu dur a terme és un taller de llums i pintura al pati del centre, a les Escoles Velles. En anteriors trobades s’ha tractat el cançoner d’hivern i experimentar amb instruments musicals i jocs amb paper de diferent tipus i decoració d’un pal de tió.
 
 
 
El projecte, del qual es té una experiència al llarg del curs passat, permet als familiars conèixer una mica més i millor el seu infant, compartir els seus jocs, com també conèixer altres infants i les seves famílies i, d'aquesta manera, arribar a poder intercanviar opinions i experiències. "Trobem-nos a Ses Falugues" vol ser un pilar més del projecte educatiu de l'escola bressol, l'única del municipi que ofereix el servei educatiu corresponent al primer cicle d’educació infantil.
 
La llar d'infants, que és de titularitat municipal, ja té actualment uns objectius ben clars, com són donar molt valor al caràcter obert del centre (es comunica i col·labora amb el seu entorn), familiar (cerca la creació d’un ambient serè, amorós i de confiança) i respectuós (atén als infants en la seva diversitat). Quarta trobada a la llar d'infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars.
Imatge d'una de les trobades de l'any passat.
Foto: Ajuntament de Begur