Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 3 d’abril del 2017

SORTIDA CONJUNTA DE LES BIBLIOTEQUES DE MONT-RAS, PALS I BEGUR

Bona acollida de la sortida amb contes de les biblioteques de Begur, Mont-ras i Pals

 
Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 03/04/17
 
La sortida cultural de contes de les biblioteques de Begur, Mont-ras i Pals, que es va fer dissabte al matí a Pals, va tenir molt bona acollida entre els veïns dels tres municipis. La idea era anar al Bosc Encantat, però la pluja caiguda va fer que l’activitat es fes en un espai cobert del municipi. Tot i això, la narradora Olga Cercós va explicar diversos contes, entre els quals hi havia “El drac de Quermany”.
 
La biblioteca de Begur durant una de les activitats del 'Bosc Encantat'.
Foto: Ajuntament de Begur.
 
La sortida forma part de la iniciativa conjunta de les tres biblioteques, com també del centre de lectura de Vall-llobrega, anomenada L’aventura del drac juganer, relacionada amb el drac de Sant Jordi i que es manté fins al 18 d’abril. La iniciativa dels quatre equipaments, com fan sempre cada any, té per finalitat acostar un tema als usuaris dels equipaments i promocionar un apartat en concret de la secció infantil.
 
Els quatre centres municipals s’han omplert de dracs i ara els infants i/o pares han de resoldre els enigmes que els animals plantegen. Es tracta d’una activitat lúdica i educativa, en què adults i infants (de P-3 fins a 6è de primària) poden participar i col·laborar en la resolució de les proves. A més a més, a les diverses sales s’exposa, com a complement, una selecció de llibres relacionats amb la temàtica.