Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 12 d’abril del 2017

NOVA EDICIÓ DEL MIC (MEDITERRANEAN INTERNATIONAL CUP)

La FE Begur comença el MIC17 perdent contra el Tuttifutbol Academy

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 12/04/17
 
L’equip aleví de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur no ha pogut fer res avui en la seva estrena en el torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) d’aquest any contra el Tuttifutbol Academy català. L’equip begurenc, format per jugadors de futbol 7, s’han vist superats en tot moment per l’altre equip i han acabat derrotats per sis gols a zero. Demà, els alevins s’enfrontaran als altres dos equips del grup, el Total Futbol Academy dels Estats Units, a les 13 hores, i l’Uno World Sports del Japó, a les 19 hores.


 
L’equip begurenc és un dels més de 280 de 42 països del món que participen en aquesta edició, la XVII. A més, Begur, des de la primera edició que es fa a la Costa Brava, es manté com un dels municipis seu del MIC amb el seu camp de gespa artificial, on es jugaran partits d’infantil i aleví.
Abans del partit de futbol de l’equip de la FE Begur, s’han jugat tres partits, tot ells de la categoria infantil. I com era previsible, els tres millors equips s’han imposat als seus contrincants. D’aqusta manera,El RCD Espanyol ha guanyat al Weston FC dels Estats Units; el Manchester City, a  la UE Castellar, i el FC Porto, al Prider Soccer Club dels Estats Units.


 
Demà dijous hi han programats set partits més de la categoria  infantil, encara que, com el dia abans, de grups diferents. Entre els equips que jugaran dijous hi ha el Locomotive Tbilisi, el Maccabi de Tel Aviv, el Masaki Sports Academy i el CE Sabadell. El divendres, també durant tot el dia, hi haurà diversos partits de consolació de la categoria infantil. I dissabte, el camp begurenc aplegarà dos partits, un a les 10 i l’altre a les 11, de quarts de final de la categoria infantil.
 


Fotos del MIC 2017 facilitades per l'Ajuntament de Begur.