Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 11 d’abril de 2017

MIC 2017

La FE Begur enceta demà el MIC17 contra el Tuttifutbol Academy

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 11/04/17
 
L’equip aleví de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur enceta demà dimecres la seva participació en el torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) d’aquest any amb un partit contra el Tuttifutbol Academy català. El partit, que tindrà lloc al camp de futbol de Begur, començarà a les 13 hores. Al dia següent, dijous 13, s’enfrontarà als altres dos equips del grup, el Total Futbol Academy dels Estats Units, també a les 13 hores, i a l’Uno World Sports del Japó, a les 19 hores.
 
Imatge de l'edició de l'any passat de la MIC.
Foto: Ajuntament de Begur
 
 
L’equip begurenc és un dels més de 280 de 42 països del món que participen en aquesta edició, la XVII. A més, Begur, des de la primera edició que es fa a la Costa Brava, es manté com un dels municipis seu del MIC amb el seu camp de gespa artificial, on es jugaran partits d’infantil i aleví. El torneig, com ja va passar l’any passat, s’inaugurarà a l'estadi municipal de Montilivi de Girona demà dimecres, a les 6 de la tarda, i comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.
 
La formació begurenca clourà sempre els partits del matí i de la tarda al seu estadi. Demà, abans d’ells, es jugaran tres partits de futbol de la categoria infantil: a les 10, RCD Espanyol – Weston FC; a les 11, Manchester City – UE Castellar, i a les 12, FC Porto – Pride Soccer Club. El dijous també hi ha programats set partits més de la categoria  infantil, encara que, com el dia abans, de grups diferents. Entre els equips que jugaran dijous hi ha el Locomotive Tbilisi, el Maccabi de Tel Aviv, el Masaki Sports Academy i el CE Sabadell.
 
El divendres, també durant tot el dia, hi haurà diversos partits de consolació de la categoria infantil. I dissabte, el camp begurenc aplegarà dos partits, un a les 10 i l’altre a les 11, de quarts de final de la categoria infantil.