Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 20 d’abril del 2017

LA SWIMRUN TORNA A BEGUR UN ANY MÉS

Begur torna a ser el punt de sortida de la Swimrun Costa Brava by Head

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 20/04/17
 
El castell de Begur serà novament el punt de sortida de la Swimrun (nedar i córrer) Costa Brava by Head en la modalitat de Marathon, que arriba a la seva segona edició i aquesta prova és l’única puntuable de l’Estat Espanyol per al campionat del món Ötillö. La sortida serà a les 8 del matí des del Castell de Begur, i el primer contacte amb el mar el faran a la platja d'Aiguafreda, com l'any passat. El final serà a Platja d'Aro, on arribaran de´prés de recórrer un total de 41.810 metres, 35.650 dels quals els fan per terra, i els 6.250 restants nedant.
 
Sortida de la I Swimrun des del castell de Begur.
Foto: Ajuntament de Begur
 
A més de la Marathon, es pot optar a fer dues proves més amb un recorregut més curt, com ara la prova 'Sprint', per la que sortiran des de Calella de Palafrugell a 2/4 d'11 del mati, amb un recorregut de 21.070 metres, i la prova 'Short' que, amb un recorregut de 12.210 metres, s'iniciarà a les 11:30h des de la platja 'La Fosca' de Palamós.
 
Aquestes proves reuniran vora de 300 atletes d'arreu d'Europa que competiran en parella, i les han de fer sense interrupcions ni canviar-se de prova, singularitat que se suma a la de combinar trams de córrer i trams de nedar en aigües obertes, i tenen un temps màxim per a realitzar-lo, en el cas de la Marathon, d'11 hores en total.
 
 
Més proves atlètiques.
A part de la Swimrun by Head, el municipi de Begur albergarà altres proves atlètiques al llarg dels propers mesos:
- El darrer cap de setmana d’aquest mes d’abril tindran lloc dues proves d’Orientació dins de la Lliga Catalana, una de les quals serà nocturna.
- El Primer de Maig l’Associació 40’s Begur organitza els tradicionals partits de futbol 7 i de futbol femení, que, com cada any, acabarà amb un dinar popular.
- El 13 de maig tindrà lloc l’Spinning a Sa Riera, amb unes 150 bicicletes estàtiques.
- L’11 de juny, la cinquena Marnaton eDreams
- El 25 de juny tindrà lloc la VIII Marxa popular Puja i Baixa que organitza el club excursionista local Els Perduts.
- El 16 de juliol tindrà lloc la tradicional travessa de natació de s’Eixugador a Aiguafreda, que enguany arriba a la XIX edició.
- El 5 d'agost es celebra la segona edició de la MoonLightSwim a Sa Riera, una interessant proposta de l'Associació BegurAigüesObertes, que ens permet nedar sota la lluna plena una magnífica nit d'agost.