Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 19 d’abril del 2017

ACTIVITATS PEL CAP DE SETMANA DE SANT JORDI

Segona Lectura pública compartida per Sant Jordi, a Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 19/04/17
 
Begur celebra aquest diumenge la Diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses com cada any i, com ja es va fer l’any passat per primera vegada, també amb la lectura pública compartida.
 
La lectura, que organitza l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Begur-Esclanyà, tindrà lloc a les escales de l’església de Sant Pere a partir de les 12 del migdia i durarà un parell d’hores. L’any passat van participar en la lectura una trentena de persones d’edats molt diverses, essent el primer l’alcalde, Joan Loureiro.
A més, a les 19,30 hores hi haurà sardanes amb la Cobla Baix Empordà a la Plaça de la Vila.
 
 
 
La celebració de Sant Jordi començarà divendres a la biblioteca municipal Salvador Raurich amb dues activitats. Al matí, a partir de les 10,30 hores, hi haurà contes de Sant Jordi pels infants de 0 a 3 anys, a càrrec de l’Olga Cercós. A les 20 hores, hi haurà una lectura i comentari de poemes amb tast de vins a càrrec de Miquel Martín i Olga Cercós, Per participar en aquest acte, de format reduït, cal inscriure’s prèviament a la biblioteca.
 
Dissabte, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Casino Cultural l’entrega dels premis del concurs de Narrativa Curta Infantil, del concurs de Narrativa Curta Vila de Begur, de l’activitat “El drac juganer”, de l’activitat “Dia internacional del llibre infantil” i del concurs del nou disseny de la revista municipal Es Pedrís Llarg.
 
Al mateix temps, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur i l’Associació 40’s Begur, amb el suport de l’Ajuntament, han programat pel mateix dissabte omplir les places de l’Església, de la Vila, de Lluís Esteva i Cruañas i de Forgas amb activitats i atraccions diverses. Així, des de les 10 del matí, els begurencs i visitants podran gaudir d’inflables, toro mecànic, tallers, cursa de sacs i jocs diversos. Les activitats, sota el lema “Som com nens”, es clouran a les set de la tarda amb una xocolatada.