Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 13 de gener del 2017

BEGUR ES PROMOCIONA A ÀUSTRIA

Begur es promociona, per primera vegada, a Viena

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 13/01/17
 
Visita del delegat en cap del Govern de la Generalitat i de la directora de l'Oficina de Promoció Turística de Catalunya a Frankfurt,  junt als representants de Calonge i Begur, davant l'stand compartit a la fira. Foto: Ajuntament de Begur.
 
L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur es promou, per primera vegada, a la Fira Internacional de Turisme de Viena, que va començar ahir dijous i es clou aquest diumenge. La participació de Begur a la fira, que és la més important d’Àustria, es fa dins de l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme. I ho fa en un mostrador conjuntament amb l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni, com porten fent darrerament les seves accions de promoció turística. La Fira de Viena, Ferien-Messe Wien, aplega més de 800 expositors de més de 70 països.
 
La participació begurenca compte amb la presència del regidor de l’àrea, Eugeni Pibernat, com també de les dues tècniques, Elena  Ponsatí i Laura Vaqué. “Hem decidit apostar pel mercat austríac perquè busquem un turisme de qualitat, no només sol i platja, i, al mateix temps, poder allargar la temporada”, ha recordat Pibernat.
 
Durant el primer dia, els dos ajuntaments empordanesos han rebut la visita del delegat en cap del Govern de la Generalitat a Àustria, Adam Casals, com també de la directora de l’Oficina de Promoció Turística de Catalunya a Frankfurt, Montserrat Sierra. Posteriorment, les representacions de les dues delegacions  empordaneses han estat convidades a visitar la seu de Catalunya a Viena.
 
L’objectiu principal de l’acció turística a Viena és el de promocionar Begur i les seves platges, la seva cultura i l’oci, la seva gastronomia i com no la Fira d’Indians, destacant la qualitat dels seus serveis en hostaleria i restauració els quals combinen la qualitat amb la tradició de tota la vida.