Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 16 de gener de 2017

TROBEM-NOS A SES FALUGUES

Nova trobada a la llar d’infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars

 
Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 16/01/17
 
La llar d'infants 'Ses Falugues' de Begur, organitza aquest dimecres una nova trobada entre els nens i les nenes del municipi que tenen de 0 a 3 anys i els seus familiars, amb l’objectiu de compartir experiències entre tots ells. El projecte, que s'anomena "Trobem-nos a Ses Falugues", que s'oirganitza per segon any consecutiu, es farà entre les 15:30 a 17:30 hores. Les activitats que es preveuen dur a terme són cantar el cançoner d’hivern i experimentar amb instruments musicals.
 
Imatge de pares i menuts durant una de les anteriors trobades. Fotos: Llar d’infants Ses Falugues de Begur
 
 
"Volem oferir un espai al centre on els infants i els seus familiars visquin moments bonics i agradables", ha manifestat la directora del centre educatiu municipal, Maria Muriscot. A l’anterior trobada, la de desembre, el taller va ser de joc amb paper de diferent tipus i decoració d’un pal de tió.
 
El projecte permet als familiars conèixer una mica més i millor el seu infant, compartir els seus jocs, i també conèixer altres infants i les seves famílies i, d'aquesta manera, arribar a poder intercanviar opinions i experiències. "Trobem-nos a Ses Falugues" vol ser un pilar més del projecte educatiu de l'escola bressol, l'única del municipi que ofereix el servei educatiu corresponent al primer cicle d’educació infantil.
 
La llar d'infants, que és de titularitat municipal, ja té actualment uns objectius ben clars, com són donar molt valor al caràcter obert del centre, familiar i respectuós.

Quarta trobada a la llar d'infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars.