Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 5 de gener del 2017

AMPLIEN A BEGUR EL SERVEI DE TRANSPORT ADAPTAT PER A LA GENT GRAN

Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dijous, 05/01/17 - J.T.
 
Personal de Creu Roja atenent un grup de persones durant les tasques de transport. (Foto: EPA - Aj Begur)
 
El govern de l'Ajuntament de Begur ha acordat ampliar el servei de transport adaptat al centre de dia i a la residència geriàtrica de Palafrugell que presta Creu Roja. L'ampliació, que començarà a partir del 9 de gener, es concreta en el fet de poder fer la recollida de les persones que utilitzen el servei també a les set de la tarda. Per fer-ho possible, el govern begurenc ha aprovat el cost de l'ampliació, que es concreta en un import anual de 3.663,96 euros.
 
“Era un servei necessari i amb aquesta ampliació s'ha acabat de confirmar”, recorda la regidora de Serveis Socials, Encarnación García.
 
L'ampliació del servei de transport adaptat al centre de dia i a la residència geriàtrica de Palafrugell per recollir també a les set de la tarda ha estat sol·licitada per l'àrea de serveis socials de Begur. Una ampliació prevista en l'article vuitè del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de Begur i el comitè local de Creu Roja a Palafrugell el 6 de novembre de 2015. L'acord begurenc s'ha comunicat a Creu Roja, com també a les àrees de serveis socials i intervenció per al seu coneixement.