Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 15 de desembre de 2016

30 ANYS REPARTINT LOTS DE NADAL

L’Ajuntament de Begur reparteix uns 850 lots de Nadal als jubilats

Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 15/12/16
 
 
L'Ajuntament de Begur va iniciar ahir, i durarà tota la setmana, el repartiment d'uns 850 lots de Nadal als jubilats, pensionistes, majors de 65 anys i vidus i vídues empadronats al municipi. L'alcalde, Joan Loureiro, ha recordat que volen continuar amb aquesta tradició, que fa més de 30 anys que dura, de felicitar els ciutadans de més edat del terme. "És una manera de donar-los les gràcies", ha manifestat el mandatari local.
 
Amb la democràcia, l'any 1979, l'Ajuntament begurenc va decidir tenir un record per a la gent gran del municipi. Al principi se'ls hi donava un obsequi. I, a partir dels anys 80 del segle passat, es va instaurar el format de lot amb productes nadalencs. A més, des de l'any 2009, el lot s'acompanya amb un calendari del nou any amb imatges del municipi. En aquesta edició, el calendari està dedicat a façanes del municipi. "És un detall a aquesta gent que ho ha donat tot", ha manifestat Loureiro.
 
Per poder aconseguir el lot, els interessats han de presentar-se a la Casa de la Vila. A Begur, l'entrega, que va començar ahir amb l’entrega ja de 260 lots, es perllongarà fins demà. Als d'Esclanyà, l'entrega dels lots es farà aquest proper dissabte al matí. El lot està integrat per una ampolla de cava, una ampolla de vi negre, un pot de préssec, una llauna d'olives farcides, un pot  de foie gras, una capsa de neules, una de polvorons, una de bombons, dues barres de torró i una bossa de caramels.