Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 30 de novembre del 2016

TORNA LA FIRA DE NADAL, ENGUANY, AMB NOVETATS!

Begur presenta un programa de Nadal amb novetats i una fira que durarà vuit dies

Imatge de l'arbre a la Plaça de la Vila de l'any passat.
(Foto: Ajuntament de Begur)

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 30/11/16

El darrer bany de l’any, el 31 de desembre, i el tradicional ball de fanalet, el 5 de gener, són les dues grans novetats que presenta enguany el programa de Nadal de Begur. A més, la Fira de Nadal, arran dels dies festius entre setmana, comença aquest dissabte i durarà vuit dies, amb la novetat que comptarà amb casetes de fusta. Dins els actes programats, més de 60, no es pot oblidar l’encesa de llums de Nadal, que es farà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, o els diversos actes dedicats a La Marató de TV3, que enguany versarà sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
 
La novetat del darrer bany de l’any, que organitza l’Associació Begur Aigües Obertes, tindrà lloc el 31 de desembre, a les 12 del migdia, a la platja de Sa Riera. L’altra novetat és el tradicional 'Ball del Fanalet', que es farà el 5 de gener, a partir de dos quarts d’onze de la nit, al Casal de la Gent Gran de Begur. Aquest ball està obert a tothom. I el dia següent, a la tarda,  se’n farà un altre adreçat a la gent del Casal.
 
El tret de sortida del programa nadalenc tindrà lloc dissabte amb l'encesa de llums a les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila on, com l'any passat, hi haurà l’arbre natural guarnit. Seguidament, Dj Nasi donarà el toc d'animació musical, i el públic podrà degustar coca i cava a canvi d'un euro, recaptació que es destinarà a Serveis Socials. El mateix dissabte s’iniciarà també la Fira de Nadal, que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur. La fira durarà aquest any tota la setmana, i les casetes, que es trobaran a la plaça Lluis Esteva i Cruañas i vendran productes artesanals de caire nadalenc, seran de fusta, una altre de les novetats d'enguany.
 
Imatge de l'enlairada de globus de l'any passat a la Plaça de l'Església.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
Dins els actes de solidaritat, destaquen els programats en benefici de La Marató de TV3 per diverses entitats del municipi. Així trobem una caminada, que organitza Els Perduts; una gimcana familiar, per Cubasquet; una xocolatada, per Esplai Municipal Autèntic; balls en línia, per Els Country Line’s Rebels; enlairament de globus amb desitjos, per XIKS, i la venda d’ornaments de Nadal i postals a càrrec dels alumnes de les dues escoles del municipi, Doctor Arruga i Olivar Vell.
 
Dins el programa d’actes no es poden oblidar les diverses actuacions musicals, els tallers nadalencs, les activitats esportives i lúdiques, les exposicions de pessebres i postals de Nadal, el pessebre vivent dels infants de Ses Falugues, el Caga Tió o la Cavalcada dels Reis. Els Reis Mags arribaran a Begur el 5 de gener a partir de les 6 de la tarda i, seguidament, aniran a Esclanyà.