Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 4 de novembre de 2016

TERCER PREMI JOSEP PALLACH

Begur convoca el III Premi Josep Pallach de Narrativa Curta

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 04/11/16
 
Els guanyadors de la segona edició, Albert Teixidó i Laura Regincós.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
L'Ajuntament de Begur, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach, que té la seu a Palafrugell, convoca la tercera edició del Premi Josep Pallach de Narrativa Curta. El premi consta de dues categories: per a alumnes d'ESO (de 12 a 16 anys), amb un premi de 400 euros, i per a alumnes de batxillerat i cicles formatius (fins a 18 anys), amb un premi de 600 euros. La convocatòria es fa dins dels Premis d'Educació Josep Pallach 2016-2017, que tenen un àmbit català. A part del premi begurenc, també hi ha el XIII Premi Josep Pallach d'Experiències Educatives, que organitza l'Ajuntament de Figueres, i el III Premi Josep Pallach d'Articles Periodístics, que organitza l'Ajuntament de Palafrugell. En ambdós casos, també hi col·labora la Fundació Josep Pallach.
 
Les obres que es presentin al de Narrativa Curta han d'incidir en els valors del compromís social i la solidaritat. Han d'estar escrites en català, ser inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs. El treball ha de tenir un màxim de tres fulls i en presentar-se al premi han d'aportar-hi cinc còpies. Cada centre educatiu podrà presentar un màxim de quatre treballs per categoria.
 
El termini per presentar les obres, que s'haurà de fer al registre d'entrada de l'Ajuntament, acaba el 31 de gener del 2017. El veredicte i el lliurament del premis es farà durant el mes de març del mateix any. El jurat estarà integrat per un representant de l'Ajuntament, un representant de la família Pallach, un representant de la Fundació Josep Pallach, una persona vinculada al món educatiu i una persona vinculada al món de les lletres. Els treballs premiats passaran a ser propietat de l'organització, la qual es reserva els drets de publicar-los.
 
El guanyador del premi begurenc de les dues primeres edicions, en la categoria d’ESO, ha estat Albert Teixidó, de Mont-ras i estudiant a l'Institut Baix Empordà de Palafrugell. Respecte al premi de Batxillerat i Cicles Formatius, l’any passat va guanyar-lo Laura Regincós, de Batxillerat de l’Institut Montgrí de Torroella de Montgrí. En la primera edició, aquest premi va quedar desert.