Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 2 de novembre del 2016

BONA ACOLLIDA DE LA VI FIRA DE LA CASTANYERA A BEGUR

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 02/11/16
 
Una imatge de la Plaça Lluis Esteva i Cruañas al vespre, durant la VI Fira de la Castanyera. (Foto: Ajuntament de Begur)
La VI Fira de la Castanyera de Begur, que es va acabar ahir després de cinc dies, ha tingut molt bona acollida, especialment entre el públic familiar. La gran diversitat d’actes programats dins de la fira d’enguany, amb moltes novetats, han estat molt ben rebudes per la gent del municipi, com també pels visitants. La fira continua ara aquest dissabte al poble d’Esclanyà amb activitats diverses, jocs tradicionals i l’arribada de la castanyera.
 
Xerrada sobre bolets tòxics, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, dissabte passat. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
La fira begurenca, que organitza l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme, es va iniciar divendres passat amb la inauguració d’una exposició dedicat als bolets amb un centenar d’espècies diferents i es va cloure ahir a la tarda amb una castanyada popular. Entremig, una diversitat d’actes, on han destacat les novetats, com són la conferència de bolets dolents, una escola de màgia, contes amb la castanyera, concurs de disfresses infantils o el túnel del terror. La plaça Lluís Esteva i Cruañas es va convertir en un parc infantil, mentre diversos espais del nucli es van omplir de parades amb productes artesans ben diversos.
 
Tallers per la mainada durant la fira.
(Foto: Ajuntament de Begur)