Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 19 d’octubre del 2016

45 PARTICIPANTS EN LA DONACIÓ DE SANG D'AHIR A BEGUR

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 19/10/16
 
Imatge de la sala adaptada per a donacions de sang ahir, al Casal de la Gent Gran de Begur. (Foto: Ajuntament de Begur)
Un total de 45 persones es van acostar ahir a la tarda vespre al Casal de la Gent Gran de Begur en la donació de sang, que organitzava el Banc de Sang i Teixits del departament de Salut de la Generalitat. De les 45 donacions de la campanya d’ahir, 42 es van fer efectives i només se’n van descartar tres. Entre els donants hi havia la regidora de Serveis Socials, Encarnación Garcia, i diversos treballadors de l’Ajuntament.
 
La donació de sang va començar a les sis de la tarda i va durar 3 hores. Aquesta donació ha estat la més important de les tres que s’han fet aquest any al municipi, ja que mentre a la darrera, la que es va fer el juny, el nombre de participants va ser de 28 persones, 27 de les quals van ser efectives, a la del febrer, les xifres eren encara més baixes, amb 18 participants i 17 donacions.
 
Des del Banc de Sang s’ha volgut agrair la gent que ahir va participar en la donació i va fer una crida a continuar donant sang per evitar una davallada de les actuals reserves i evitar problemes de cares a un futur proper. “Per disposar sempre de sang suficient i segura, cal que  incorporem la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i com una forma de participació cívica en la societat”, es recorda des del Banc de Sang.