Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 4 de març del 2021

SUBVENCIONS PER A LA MODERNITZACIÓ D'ESTABLIMENTS COMERCIALS I TERRASSES

L'Ajuntament obre dues convocatòries de subvencions per a la modernització dels establiments comercials i de les terrasses urbanes

Les sol·licituds s'hauran de formalitzar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Begur del 15 de març al 2 d'abril. 


Font: Mirada Local - 04/03/21


La Junta de Govern Local va aprovar el passat 19 de gener les bases reguladores de dos nous ajuts econòmics dirigits al sector comercial i de restauració del municipi: una línia de subvencions per a la millora i modernització de l’estructura dels establiments comercials i una línia de subvencions per a la millora de l’estructura i disseny de les terrasses dels bars i restaurants del nucli antic de Begur.

Aquestes dues prestacions impulsades per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament tenen com a objectiu sufragar part dels costos que han hagut d’assumir des del 2018 i fins aquest 2021 els establiments comercials, bars i restaurants de la vila per tal de donar compliment a l’Ordenança municipal reguladora de l’ocupació comercial de la via pública que va aprovar el consistori l’any 2017.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, explica que “és el moment de poder retornar als nostres comerços, bars i restaurants tots els esforços que han dut a terme al llarg dels darrers anys per a ajudar-nos a millorar la qualitat urbana del centre comercial i turístic de Begur”.

Les sol·licituds per a poder optar a aquestes subvencions s’hauran de formalitzar del 15 de març al 2 d’abril a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Begur. I juntament amb la sol·licitud s’haurà d’adjuntar la documentació necessària. La justificació de la subvenció s’haurà de dur a terme del 2 al 9 d’abril.

Tota la informació, requisits i bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.