Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 6 d’octubre del 2018

MARILYN CONFIDENCIAL

Una mostra dedicada a Marilyn Monroe, tret de sortida del IV Festival de Cinema de Begur
 
Font: Ajuntament de Begur - Dissabte, 06/10/18
 
L’exposició fotogràfica dedicada a l’actriu nord-americana Marilyn Monroe, “Marilyn Confidencial”, inaugurada ahir al vespre a la sala d'exposicions de les Escoles Velles de Begur, va donar el tret de sortida de la IV edició del Festival Internacional de Cinema de Comèdia del municipi, que tindrà lloc entre l’11 i el 14 d’octubre.
 
 
 
La mostra, que aplega 48 imatges de l’actriu i es podrà veure fins al 27 d’aquest mes, va ser inaugurada  per l’alcalde, Joan Loureiro, acompanyat de Clara Dato, responsable del Festival, i Marc Carreras, president de l’Associació de Comerciants i Turisme de Begur, ACIT, que és l’entitat organitzadora del Festival.
 
El Festival, que s’ha especialitzat en el gènere de la comèdia, comptarà en aquesta edició amb la projecció de 12 produccions a concurs, 6 produccions d’escoles i 3 produccions dedicades als nens.
Entre les novetats d’aquest any destaca la col·locació, durant els 4 dies del Festival, d’una catifa al llarg del carrer Bonaventura Carreras, des de la plaça de la Vila, centre del poble, fins al Casino Cultural, centre de l’esdeveniment.
 
El Festival s’inaugura dijous al vespre amb la projecció dels films Crack i Petra. Abans, al matí, hi haurà, com és tradició, la projecció  als escolars de Begur. A part de les projeccions, el Festival es complementa amb altres activitats: visites guiades, xerrades, festa de disfresses, concurs d’aparadors i subhasta de la banderola principal del festival, que fa 2x3 metres. A més, el darrer dia, hi ha previst una sessió homenatge al director català Ventura Pons, i es projectarà el film Miss Dalí.