Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 9 de maig del 2018

RADAR PEDAGÒGIC

La policia de Begur comença a usar el radar dins una campanya de conscienciació

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 09/05/18
 
Aviat s'implantarà definitivament el nou radar mòbil de la policia local de Begur. El nou aparell compta amb una tecnologia molt desenvolupada que en permet el funcionament de manera autònoma, és portàtil, i combina la detecció de velocitat per làser amb la imatge digital i l'arxiu de dades. Pot funcionar tant de dia com de nit, i el seu àmbit d'actuació és de 100 metres per banda.
 
A partir d'ara es faran un parell de controls per setmana, per tal de fer un estudi previ a la seva implantació. Un cop acabat l'estudi, les accions del radar seran oficials.
 
El primer objectiu del radar és el de fer conscienciar als usuaris de les carreteres begurenques del perill que representa el saltar-se els límits de velocitat, per la seguretat tant personal com aliena. Es pretén dissuadir els conductors d'anar a velocitats superiors a les permeses, sobretot després de les queixes veïnals en alguns punts conflictius. Ara bé, no es descarta la sanció, sobretot en els casos en què es sobrepassi exageradament la limitació establerta.
 
Ara per ara, actuant dins la campanya de conscienciació, el control amb radar es fa amb el vehicle policial ben visible per al conductor.
 
 
El nou radar mòbil de la Policía Local de Begur.
(Foto: Ajuntament de Begur)