Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 9 de maig del 2018

DIVENDRES, TAST DE VINS DE PERELADA

Tast de vins en el marc de la campanya del Peix de Roca

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 09/05/18 
 
Perelada Comercial és un dels patrocinadors de la 'Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur', i serà l'encarregada d'oferir un tast de vins aquest divendres, 11 de maig, que presentarà el seu propi sommelier, Diego González.
 
 
 
El tast, organitzat per l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme de Begur, es farà a la terrassa del restaurant 'Cal Bandarra', a la plaça Forgas, a les 20 hores. Els assistents podran degustar 4 vins, 2 de blancs i 2 de negres, i també un tastet gastronòmic de platets del restaurant. Per accedir al tast, però, cal inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme, a un preu de tres euros per persona.
 
El 'Tastet de Vins' és una de les novetats que incorpora aquesta edició, en la que es celebren els vint anys d'existència de la campanya gastronòmica.
 
Recordem que la campanya s'allarga fins el 3 de juny, amb la participació de restaurants: el mateix Cal Bandarra, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Sa Punta, La Cuina, Les Brases del Toc-Hotel El Convent i Toc al Mar. Cada restaurant ofereix un menu diferent, basat sempre en el peix de roca, i amb preus que oscil·len entre els 38 i els 65 euros.
 
Per altra banda, té continuitat una de les novetats de l'anterior campanya, el sorteig d'una visita guiada i una passejada en barca pel litoral begurenc, entre aquells qui degustin algun dels menús del peix de roca que ofereixen els restaurants participants durant la campanya.