Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 13 d’abril del 2018

PRESENTADORA DE LUXE PER LA XX CAMPANYA DEL PEIX DE ROCA

Helena Garcia Melero tornarà a presentar la campanya del Peix de Roca de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 13/04/18
 
Helena Garcia Melero, presentant la inauguració de la campanya de l'any passat, a la plaça Esteve i Cruañas, de Begur.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
La periodista i presentadora de TV3 Helena Garcia Melero tornarà a presentar, com l’any passat, la campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que arriba a la vintena edició.
 
La presentació es farà a la plaça Lluís Esteva i Cruañas el proper 28 d'abril. Alhora, l'artista Mireia Vila, que torna a ser la il·lustradora de la campanya, farà un gran mural durant l'acte inaugural, que regalarà a l'Ajuntament. No faltarà, en acabar, l'habitual degustació de tastets dels establiments participants en la campanya que enguany, com a novetat, comptarà amb l'animació del grup de teatre 'Mutis'.  
 
Entre les novetats que es preparen per a celebrar de manera especial la vintena edició de la campanya, destaca la presència del xef català 'Jordi Cruz', que formarà part del jurat de l'onzè Concurs de Cuina Popular del Peix de Roca, que es celebrarà el 27 de maig.
 
Entre les activitats que es repeteixen, torna el concurs d'aparadors, que també arriba a l'onzena edició, la sessió de cinema gastronòmic i, per segon any consecutiu, el sorteig d'una visita guiada i passejada en barca entre tots els clients que degustin alguns dels menús que ofereixen els establiments participants a la campanya.