Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 12 d’abril del 2018

COMENCEN LES OBRES A LA FONT DE BAIX

Iniciades les obres per acabar amb el carrer de la Font de Baix de Begur com a barrera arquitectònica

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 12/04/18
 
Imatge del passadís que uneix el carrer de la Font de Baix amb l'avinguda Onze de Setembre.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Ja s'han iniciat les obres d'eliminació de barreres arquitectòniques del carrer de la Font de Baix i l'enllaç d'aquest amb l'avinguda Onze de Setembre.
 
La reforma consistirà en l'eliminació dels graons del passadís que mena cap a l'avinguda Onze de Setembre primer i, a continuació, de les escales de la part de dalt del carrer de la Font de Baix, per a facilitar així l'accés a persones amb movilitat reduïda, ja que ambdós carrerons serveixen d'accés directe a un dels aparcaments més importants de Begur, el de la Font de Baix.  S'espera que les obres estiguin acabades abans de l'estiu.
 
L’empresa Bolívar Construccions i Serveis ha iniciat aquesta setmana les obres de la reforma del corriol amb l’eliminació de la vegetació que hi ha al talús entre el passadís i el final del carrer de la Font de Baix. A part d’eliminar els graons existents, també es farà un eixamplament del propi pas fins a uns 3 metres. L’actuació, segons va acordar la junta de govern, té un cost de 36.577,80 euros.
 
D’altra banda, la junta de govern de dimarts ja ha adjudicat el tram del carrer de la Font de Baix a l’empresa Geoconstruccions Begur SL per 39.390 euros. Aquesta acció es concreta en substituir les escales de graons en una rampa de 59 metres de longitud, la qual tindrà tres trams amb dos espais plans d’un metre entre ells. El carrer serà de formigó amb acabat remolinat, raspallat i acolorit amb òxid ferrós, amb juntes de doble filada de peces ceràmiques cada 5 metres. A més, es col·locaran dues reixes interceptores d’aigües pluvials a l’inici i al final de la rampa, així com una barana de protecció a tot el tram. També es milloraran els serveis afectats.