Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 21 de març del 2018

EL DIBUIXANT DE VINYETES 'JAP', EXPOSA A BEGUR

L’autor de les vinyetes ‘La Punxa d’en JAP’, del Punt Avui, exposa a Begur

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 21/03/18

 
 
L’exposició, que es titula “L’Europa de les Portes Tancades”, ofereix una mostra de dibuixos de Joan Antoni Poch, més conegut com a JAP.
Aquesta és la primera de les exposicions programades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur per la primavera d'aquest any. Totes les mostres programades es podran visitar a la sala municipal d'exposicions, a l'edifici de 'Les Escoles Velles', de Begur.
 
Aquesta mostra es pot visitar des de demà dijous,  i fins el set d’abril, i l’inauguració oficial es farà aquest divendres, a les set de la tarda.
"L'Europa de les Portes Tancades" és només la primera de les cinc mostres que podrem veure aquesta primavera. La segona és una antologia dedicada al pintor Pere Manera Mayola, nascut a Begur l’any 1927 i que moría a Sant Feliu ara fa sis anys. Aquesta mostra es podrà veure durant les dues últimes setmanes d’abril.
A continuació, les dues primeres setmanes de maig, s’exposarà una mostra fotogràfica, amb imatges del fotògraf local ‘Francisco Cobos’ i que porta el títol de “Metamorfosi (Nova Vida)” i, tancant el cicle primaveral, tindrem una mostra de les creacions dels tallers de pintura artística i labors, del 22 al 26 de maig, i una exposició fotogràfica sobre els treballs del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya de Begur Dive, entre el 31 de maig i el 9 de juny, que es titularà: ‘Arqueologia a Aiguablava’
Recordem que la Sala d’Exposicions Municipal obre tots els dijous, divendres i dissabtes, i l’horari és, els dijous, de cinc de la tarda a vuit del vespre, i divendres i dissabte, de quatre a vuit del vespre