Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 20 de març del 2018

CONVENI DE LACiT PEL 2018

Conveni de col•laboració entre ajuntament i l'ACiT

Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 20/03/18

(D'esq a dreta) Marc Carreras, Joan Loureiro i Eugeni Pibernat, després de la signatura del nou conveni.
(Foto: Ajuntament de Begur)


L’alcalde de Begur, Joan Loureiro, i el president de l’associació de comerç i turisme (ACiT), Marc Carreras, amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, han signat aquest matí el conveni de col•laboració per el 2018.

La col•laboració es concreta en la concessió, de l’ajuntament a l’entitat de comerciants, d’una subvenció directa de 20.000 euros per a la realització de diferents objectius de l’associació, com ara la promoció del comerç begurenc.

Aquesta subvenció es destinarà a les activitats que organitza l’Associació de Comerç i Turisme, com són: Begur en Flor, el Festival de Cinema, Begur Sotaigua, el concurs de la festa major ‘Sant Pere Safata’, la Fira de Nadal, els dijous de dj a l’estiu i l’Homenatge a Carmen Amaya.

A més, l’ACiT organitza aquest diumenge, dins la segona edició de la setmana del comerç de catalunya, la primera 'Nit del Comerç i del Turisme de Begur', amb el suport de l’Ajuntament.

L’acte serà diumenge a les set de la tarda a l’Hotel Aiguablava, començant amb una conferència a càrrec de la xef Iolanda Bustos, i acabant, després del sopar, amb l’entrega de premis i l’actuació musical de ‘Neus Mar’ i ‘The Covers Band’.