Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 5 de març del 2018

BEGUR ACTIVA LA REFORMA DE L'ACCÉS PRINCIPAL AL POBLE

A banda d’obres aïllades en curs, encarreguen un projecte global entre els carrers Onze de Setembre i Font de Baix

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dilluns, 05/03/18 (E.A.)

Les escales de la 'Font de Baix', on reforcen la inversió, per a suprimir les barreres arquitectòniques.
(Foto: E.A. - El Punt Avui)


L’equip de govern de Begur ja ha encarregat un projecte integral de reforma de l’entrada al nucli antic del poble, a l’accés des de la carretera de Regencós. Abastarà les accions aïllades d’arranjament aprovades, les darreres setmanes, a l’avinguda Onze de Setembre –principal accés per al trànsit rodat– i les escales que parteixen de la Font de Baix, que volien reformar parcialment però es transformaran en una rampa totalment adaptada per suprimir-hi les barreres arquitectòniques.
 
A banda de les inversions ja adjudicades als dos vials, per un import de 82.220 euros, en el ple de dimarts passat es van habilitar dues partides més amb una dotació global de 175.000 euros per ampliar l’abast de les obres. La intenció és intervenir en el conjunt de les cales, replantejant la rampa per fer el desnivell tan practicable com sigui possible per a persones amb cadires de rodes, cotxets infantils i carretons, i fer més ambiciosa la reforma de voreres a Onze de Setembre, amb una fesomia adient amb els criteris seguits a la resta del nucli antic, la renovació d’enllumenat, mobiliari urbà i la barana, i el soterrament de cables. El projecte inclourà l’enjardinament del talús que uneix els dos àmbits.
 
El regidor d’Obres, Francesc Pilsà, va avançar que, en el cas de les escales, la intenció és que les obres es completin abans d’estiu. L’avinguda es podria ajornar fins a la tardor.