Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 8 de novembre del 2017

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

Nova concentració a Begur a favor “llibertat presos polítics”

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 08/11/17
 
Concentració a Begur en favor de la lliberació dels presos polítics.
 
 
Una vuitantena de begurencs s’han concentrat avui, a les 6 del vespre, davant l’Ajuntament, com s’ha fet arreu dels municipis de Catalunya, amb una consigna única: la llibertat dels presos polítics.
 
La concentració, convocada per l’alcalde, Joan Loureiro, seguint la iniciativa dels moviments socials independentistes, exigia l’excarceració immediata dels vuit consellers del “legítim” Govern, encapçalats per Oriol Junqueras, que estan a la presó des del 2 de novembre, com també dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, respectivament, que estan a la presó des del 17 d’octubre.
 
La trobada popular ha acabat amb un minut de silenci de tots els presents. En acabar la concentració, la gent ha començat a cridar la consigna “llibertat presos polítics”, un eslògan que ja fa dies que apareix penjat al balcó de l’Ajuntament, juntament amb una senyera, i l’absència de la bandera espanyola del seu pal.
 
Per altra banda, ahir, al ple municipal, tot el consistori va decidir guardar també un minut de silenci per la llibertat dels deu presos polítics actuals.