Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 13 de juliol del 2017

BEGUR ES CAPBUSSA A LA FASHION WEEK

La III Costa Brava Fashion Week es fa del 21 al 23 de juliol a Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 13/07/17
 
Parc de l'Arbreda, on es celebrarà la III Costa Brava Fashion Week.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
La Costa Brava Fashion Week (@modacatalunya), que arriba a la tercera edició, es farà aquest any, del 21 al 23 de juliol, al Parc de l’Arbreda de Begur. L’esdeveniment aplegarà desfilades de grans marques i de dissenyadors emergents, com també un espai destinat als expositors i patrocinadors i una zona de relaxació. La CBFW està organitzada per l’Associació Moda Catalunya i Balears, que presideix l’exmodel i empresària Miriam Victoria.
 
Les desfilades, que són el gran atractiu de la mostra, tindran lloc cadascun dels tres dies entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre. Per a les desfilades hi haurà una passarel·la de 60 metres de llargada. Complementant les desfilades hi haurà l’espai per als expositors, la zona village, i també una zona de relaxament, la flow space. Els organitzadors han triat Begur, i en concret el Parc de l’Arbreda, per ser una de les obres arquitectòniques de l’estudi RCR d’Olot, que aquest any han guanyat el premi Pritzker, considerat el guardó arquitectònic més important del món.
 
L’objectiu de la CBFW és unir consumidors i marques entre desfilades i altres activitats. “Volem unir elegància i exclusivitat adreçat a un públic interessat en la qualitat i el disseny”, es recorda des de l’organització. Miriam Victoria (@miriamvictori) és una prestigiosa influences en tendències de moda, bellesa i lifestyle. La primera edició es va fer ara fa dos anys al Mas Falet 1682, al terme de Calonge, mentre la segona, l’any passat, al Club de Golf d’Aro Mas Nou, de Castell-Platja d’Aro