Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 21 de juny del 2017

NOVA CASETA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA A BEGUR

Begur reforça la informació turística amb una caseta a l’entrada del poble

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 21/06/17
 
L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de Begur ha decidir instal·lar una caseta d’informació al pàrquing de la Vinya, al costat mateix de l’entrada principal del poble. La iniciativa, de prova pilot, vol acostar la informació als visitants, evitant que aquests es vegin obligats a haver d’entrar al nucli urbà per anar a l’Oficina de Turisme, així com reforçar-la, sobretot tenint en compte que l’any passat es van comptabilitzar 21.000 visites. “Volem millorar la qualitat del servei en tots els sentits”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, que ha recordat que el nou equipament estarà en servei des de l'u de juliol i fins al 10 de setembre, coincidint amb la Fira d’Indians.
 
La caseta fa sis metres quadrats i es troba a la banda més propera al nucli del pàrquing de la Vinya, que és el primer que la gent troba en entrar al poble, de manera que també s'evita que els turistes hagin d'entrar al nucli urbà, col·lapsant la via principal d'entrada al centre, ja que és on es troba l'Oficina de Turisme.
 
Una de les funcions d'aquesta caseta d'informació serà, a més, la de regular el trànsit a les platges del municipi, incentivant l'ús del servei d'autobusos entre els visitants que desitgin visitar el nostre litoral.
 
Nova caseta d'informació turística a l'entrada de Begur.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Recordem que el servei d'autobusos ofereix la possibilitat d'anar a les tres principals platges del municipis, Sa Riera, Sa Tuna i Aiguablava, fins a l’11 de setembre i a un preu molt econòmic (1 euro per a les persones adultes i mig euro per als majors de 65 anys i joves de 5 a 16 anys). En aquest sentit, des del nou equipament es podrà informar de l’estat dels accessos i ocupació a les esmentades platges i evitar, d’aquesta manera, col·lapses circulatoris, ha recordat Pibernat.