Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 12 de juny del 2017

JA TENIM ELS GUANYADORS DE LA MARNATÓ!

Adrián González i Cèsar Grijalvo, guanyadors absoluts de la V MARNATON eDreams Begur

 

Jordi Obrador, primer begurenc de la V Marnaton eDreams Begur


Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 12/06/17
 
Adrián González, del Centre Natació Mataró, i Cèsar Grijalvo, del Club Natació Atlètic Barceloneta, han estat els guanyadors absoluts de les proves dels 7.000 metres i 3.500 metres, respectivament, de la V edició de la MARNATON eDreams Begur, que es va celebrar ahir diumenge al matí. González ha tardat 1 hora i 18 minuts en fer el recorregut entre Aiguablava i Sa Riera, mentre Grijalvo , ha fet el recorregut, de Sa Tuna a Sa Riera, en 40 minuts i 37 segons.
 
En la prova de 7.000 metres, en la que han participat 307 nedadors, Rafael Cabanillas, del CN Castalia de CAstelló de la Plana, ha quedat segon, vuit segons per darrera del guanyador, i Jordi Bosch ha estat el tercer classificat, amb un tems d'una hora i 21 minuts. La primera dona en classificar-se en aquesta mateixa prova, ha estat Mireia Gómez, del CN Sabadell, amb un temps d'una hora, 30 minuts i 24 segons, seguida de Minerva Pujol i Sabina Martínez Martínez Martínez.
 
Pel que fa a la participació local, el nedador Jordi Obrador Pons, com l'any passat, ha estat el primer begurenc en acabar la cursa de 7.000 metres, arribant en la posició 51, amb un temps d'una hora, 48 minuts i 51 segons. Obrador, que competeix pel Club Nàutic Palamós en la categoria M40, ha millorat considerablement la marca de l'any passat, baixant el temps en vora de 25 minuts.
 
Jordi Obrador, al pòdium amb el guardó. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
En la prova dels 3.500, que ha comptat amb 413 nedadors, el segon classificat ha estat Roger Capellas Catarineu, i el tercer, Joel Blanca. Pel que fa a les noies, la primera en arribar ha estat Sabina Martínez León, amb 41 minuts i 19 segons, 20 segons més tard arribava Sarah Blanca i, en tercera posició, Arlet Oliveras.
 
La MARNATON eDreams Begur forma part de la VI Copa MARNATON, que consta de quatre curses en aigües obertes de la costa catalana. Des del 2008, l'objectiu de la Marnaton és el de popularitzar la natació de llarga distància prestant una especial atenció a la seguretat, l’entorn i l’ambient familiar, així com potenciar una vida més saludable i el respecte pel medi ambient. El patrocinador de referència de la prova és eDreams, l’agència de viatges online líder a Europa. L’Ajuntament de Begur també col·labora en el patrocini d’aquesta prova esportiva.
 
Cinquena Marnató e-Dreams Begur. (Foto: Ajuntament de Begur)