Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 15 de maig del 2017

UN CAP DE SETMANA ESPORTIU A BEGUR

Bàsquet escolar i spining omplen Begur d’esport

 
Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 15/05/17
 
El municipi de Begur s’ha omplert d’esportistes aquest cap de setmana. Ahir diumenge, prop de 170 jugadors escolars de bàsquet agrupats en 14 equips de 7 clubs diferents han participat a l’activitat esportiva  dels Jocs Emporion, finals territorials de Girona dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El dia abans, dissabte, més de 300 esportistes van col·laborar en una de les proves de spining de la volta Costa Brava que organitza, per setena edició consecutiva, l’empresa Schiwinn Cycling. Ambdues activitats esportives van comptar amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur.
 
Els participants, aquest diumenge, als Jocs Emporion a Begur.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
L’activitat de bàsquet escolar, que es feia per primera vegada Begur, es va fer al pavelló municipal. Els equips participants, tots ells de categoria escoleta, eren de la Fundació Esportiva Begur Bàsquet, CE Bisbal Bàsquet, Escola Vedruna Palafrugell, Escola Vila-romà de Palamós, Escola Vedruna de Palamós, Escola La Salle de Palamós i Athlètic Silenc de Sils. L’activitat esportiva va comptar amb la presència del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas, de la consellera i presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà, Magda Lupiáñez, i del regidor d’Esports de Begur, Martí Aldrich, que van donar obsequis a tots els participants.
 
IIa Edició d'Spining a Sa Riera. (Foto: Ajuntament de Begur - Marc Heras)
 
La prova d’spining, que s’organitza a Begur per quart any consecutiu, es va fer a la platja de Sa Riera. La prova, amb quatre sessions de 90 minuts entre matí i tarda, va comptar amb 150 bicicletes estàtiques. A cada sessió, els esportistes participants van comptar amb reconeguts instructors: Toni Palenzuela, Ruwa Sheikh, Raúl Rubio, Rafa Millán, Maria Guerrero, Leila Martínez, Joao Filipe Soares, Arnau Canet i Eva Corral. Aldrich va recordar que la prova d’spining “és un bon exemple de la feina que està fent el govern actual a favor de potenciar el municipi fora de la temporada estival”.