Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


diumenge, 7 de maig del 2017

I TROBADA DE CORALS DE BEGUR

Quatre agrupacions participen en la I Trobada de Corals de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Diumenge, 07/05/17
 
La I Trobada de Corals “La Cigala Begurenca” de Begur, que s’ha celebrat aquest matí dins del programa Begur en Flor que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur, amb la col·laboració de l’Ajuntament i veïns, ha aplegat un total de quatre agrupacions: Nota sa Veu i Mar de Veus de Begur, Nit de Juny de Palafrugell i Anselm Viola de Torroella de Montgrí. La trobada, que s’ha fet a la plaça de la Vila, està dedicada a La Cigala Begurenca, una coral creada l’any 1901 i que és la primera coral obrera documentada al municipi. Abans de la cantada, Jaume Buixadera ha explicat una mica la història de la coral La Cigala Begurenca.
 
 
 
Les dues agrupacions locals, sota la direcció de Sari Martin, han encetat la trobada amb les peces “Balaio”, d’Héctor Villa-Lobos, i “Let the Sunshine in”, de Galt MacDermot. Seguidament ha actuat la coral palafrugellenca, dirigida per Rita Ferrer, amb les obres “Amor que tens ma vida”, un anònim del segle XVI; “Heart of my heart”, de Ben Ryan; “Moon River”, de Henry Mancini; “Melodía de Arrabal”, de Carlos Gardel; “Dempeus! Beguem!”, d’Erasmus Widmann; “París en fête”, de Joseph Kosma; “El testament d’Amèlia”, d’Enric Morera, i “El cavaller enamorat”, de Joan Manén.
 
 
 
La trobada l’ha tancat la coral torroellenca, dirigida per María José Toledano, amb “Gotes de pluja”, de Burt Bacharach, amb arranjaments de la directora; “Un lloc sobre l’iris” de Harold Arlen; “Viva tutte le vezzose”, de Felice Giardini; “Peace, like a river”, espiritual; “Sota el cel de París”, d’Hubert Giraud, i “Benvingut a Torroella”, de Francesc Batlle.