Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


diumenge, 7 de maig del 2017

40 NOVES ALZINES

Alumnes de Begur planten 40 alzines en una antiga pedrera

 
Font: Ajuntament de Begur - Diumenge, 07/05/17
 
Alumnes de l’escola Dr Arruga de Begur i de la llar d’infants municipal Ses Falugues, acompanyats dels seus pares i familiars, han participat aquest matí en la plantació de 40 alzines a la pedrera Miramar, que es troba situada al paratge Cap d’es Forn. La plantació d’arbres dels escolars forma part de la celebració de la Diada del Medi Ambient que organitza anualment l’Ajuntament de Begur. En aquest paratge, en anys anteriors, alumnes begurencs ja havien fet plantacions, si bé l’any passat es va decidir fer-ho al puig de can Bona, a sobre mateix del nucli costaner de Sa Tuna, que es va cremar ja fa uns quants anys.
 
Petits i grans plantant junts arbres a la Pedrera Miramar. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Abans de la plantació, L’alcalde, Joan Loureiro, i la regidora d’Ensenyament i Cultura, Maite Martín, han repartit els premis als guanyadors i finalistes del concurs de cartells de la festa de l’arbre. La festa ha acabat amb un esmorzar per a tots els presents, alguns dels quals han pogut veure aquest espai poc conegut i que ofereix una vista de la costa begurenca.
 
Guanyadors i finalistes del concurs de cartells de la festa de l'arbre.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Ja fa uns dies, els alumnes de l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà, al terme municipal de Begur, van plantar, dins de la seva festa de l’arbre, quatre ceps al pati del centre escolar. Cada un dels cicles -infantil, inicial, mitjà i superior- va plantar el seu cep, al costat de la tanca de l’escola, que complementen els arbres que han anat plantat els darrers anys: ametllers, oliveres o un llimoner, que ja dóna moltes llimones. Abans de la plantada, es van entregar els premis del concurs de dibuix de la festa de l’arbre.