Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 10 de maig del 2017

FLOTA PERMANENT DE VAIXELLS DE LLOGUER DE LUXE A L'ESTARTIT

L'empresa Top Sailing Charter, de Torroella de Montgrí, disposa de velers, iots o catamarans                   

Ofereix itineraris establerts però també experiències a mida per navegar arreu del món

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dimecres, 10/05/17 - (Imma Bosch)
 
Dos dels vaixells de luxe que aquest estiu estaran establerts al port de l'Estartit. (Foto: TSCH - El Punt Avui)

 
L'empresa especialitzada en l'organització de viatges nàutics de luxe Top Sailing Charter (TSCH), que té la seu a Torroella de Montgrí, ha decidit establir, a partir de l'estiu, la primera flota permanent de lloguer de vaixells d'alta gamma al port de l'Estartit. Aprofitant que les obres d'ampliació del port ja s'han acabat, TSCH hi tindrà permanentment cinc vaixells, com ara el Gota i l'Emerald Shore, de 25,6 metres d'eslora cadascun.

Des de l'Estartit, Top Sailing Charter ofereix itineraris preestablerts amb quatre modalitats diferents: de mig dia, d'un dia sencer, de set dies i de catorze dies. Les destinacions que es podran visitar seran racons emblemàtics de la Costa Brava com ara el cap de Creus, l'Escala, Pals, Begur, Cadaqués o Blanes. A més, hi haurà la possibilitat d'arribar fins a Menorca en set o catorze dies, segons les preferències de l'usuari.

L'empresa, però, també ofereix viatges a mida de cada client, que, a més, podrà triar també l'embarcació que més s'ajusti a les seves conveniències d'entre les que disposa a la seva flota. Segons les preferències dels usuaris, hi ha la possibilitat de llogar un catamarà, un veler, una goleta o un modern iot. I això és possible perquè l'empresa té una àmplia experiència en el sector i permet escollir entre més de 9.300 embarcacions al seu web. Tenen flotes establertes arreu del món: la Costa Brava, les Illes Balears, França, Itàlia, Grècia, Croàcia, Turquia, el Carib i l'Àsia. Si el client ho desitja, també pot disposar de vaixells de lloguer en ports on tenen establerta una base. El lloguer de vaixells de TSCH inclou diverses opcions de servei, ja que permet llogar l'embarcació sola, amb patró o patró i tripulació. Top Sailing Charter té entre 500 i 600 clients l'any –cosa que representa entre 2.000 i 4.000 usuaris.

L'empresa va tancar el 2016 amb una facturació de tres milions d'euros i segons Sergi Alós, un dels propietaris de Top Sailing Charter, té creixements anuals d'entre el 20% i el 40%. A l'empresa ara, sempre segons Alós, li cal créixer des del punt de vista tecnològic “i li falten quatre coses molt concretes” que faran que dobli la facturació, explica. “És per això que escoltem propostes d'inversors que vulguin apostar pel nostre negoci”, va dir. TSCH persegueix un objectiu principal: reforçar el posicionament de la Costa Brava en el mapa del turisme nàutic.