Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 19 de maig del 2017

DONACIÓ PEL CENTRE TRAMUNTANA

Begur regala dos ordinadors a Afatram

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 19/05/17
 
L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur ha regalat dos ordinadors de taula a l’Associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana (Afatram) del Baix Empordà. Els ordinadors es destinaran per als cursets  d’informàtica que fa l’entitat sense ànim de lucre a Palafrugell, on té la seu, i a Palamós.
 
D'esquerra a dreta: Oliver Martínez, Encarnación García, Elena Ordoyo, Blas Castro i Víctor Iruelam ahir, durant la donació dels ordinadors.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
En la donació, que es va fer ahir dijous, hi eren presents la regidora de Serveis Socials, Encarnación García, acompanyada pels responsables de l’àrea de Noves Tecnologies, Víctor Iruela i Oliver Martínez, i la presidenta d’Afatram, Elena Ordoyo, que va venir amb el col·laborador de l’entitat i veí del municipi Blas Castro. Des de l’any passat, a més, l’Ajuntament begurenc col·labora econòmicament en el projecte “Compartim” de l’esmentada entitat. Afatram, que enguany ha complert 10 anys, dóna servei a 175 famílies del Baix Empordà, algunes de les quals són de Begur.