Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 11 de maig del 2017

BEGUR ES DÓNA A CONÈIXER A NORUEGA

Begur es promou a Oslo, a través del Patronat

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 11/05/17
 
Laura Vaqué, tècnica de Promoció Econòmica, al workshop organitzat a Oslo.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
L’Ajuntament de Begur es promou a Oslo (Noruega) a través d’un workshop que ha organitzat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’acció, que forma part del roadshow pels Països Nòrdics, es va fer ahir i tenia per objectiu presentar l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a 12 representants de premsa i 23 agències especialitzades i touroperadors noruecs. La representació begurenca la formaven el regidor de Promoció Econòmica  i Turisme, Eugeni Pibernat, i la tècnica de Promoció Econòmica, Laura Vaqué.
 
Eugeni Pibernat (a l'esquerra) i Laura Vaqué (centre), durant l'acte de promoció a Oslo. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
A part de Begur hi participaven altres 11 destinacions o empreses turístiques de la demarcació, membres del Costa Brava Girona Convention Bureau. En aquesta acció, el Patronat ha comptat amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i Turismo de España.
 
El workshop s’ha fet a la Kulinarisk Akademi. En acabar, els assistents han pogut degustar productes de la zona i un sopar elaborat pels xefs de la Cuina de l’Empordanet Joan Carles Sánchez, de l’hotel gastronòmic Es Portal de Pals, i Vicenç Fajardo, de la Plaça de Madremanya. Posteriorment, la delegació gironina ha estat convidada per l’ambaixadora espanyola al país nòrdic, Maria Isabel Vicandi, a una recepció oficial a la mateixa ambaixada.