Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 30 de maig del 2017

BÀSQUET A DOJO

Cap de setmana de bàsquet, a Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 30/05/17
 
El bàsquet ha estat, sens dubte, l’esport d’aquest cap de setmana a Begur amb una jornada de 3x3 Street Basquet, la final territorial de Catalunya de 3ª categoria femenina al municipi, i la presència de l’equip premini mixte local a la cloenda comarcal, celebrat a la Bisbal d’Empordà.
 
L’esdeveniment esportiu de 3x3 Street Basquet, que va tenir lloc dissabte a les pistes de l’escola pública Dr Arruga de Begur, va aplegar més de 80 jugadors, repartits entre més de 20 equips, gairebé de totes les categories. Els equips van jugar més de 80 partits al llarg de tot el matí. L’activitat va comptar amb la implicació de la secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur i de l’associació Cubàsquet. Va haver-hi medalles per a tots els participants i premis per als guanyadors. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Martí Aldrich.
 
Imatge dels participants al 3x3 Street Basquet, aquest dissabte.
(Foto: Fundació Esportiva Begur)
 
 
El regidor també va ser present diumenge a la final territorial de Catalunya de 3ª categoria femenina. Al matí es van jugar les semifinals. Per un costat, el Vilablareix es va imposar a l’Hispano Canyelles de Barcelona, i el Valls de Tarragona va fer el mateix amb el Lleida. A la tarda, es va jugar la final, que va acabar guanyant l’equip tarragoní. Diumenge vinent hi ha prevista la final a nivell masculí.
 
Imatge de les participants a la Final Territorial de Catalunya de 3ª categoria femenina d'aquest diumenge. (Foto: Fundació Esportiva Begur)
 
 
A més, l’equip premini mixte de Begur va participar diumenge al matí a la cloenda de la categoria a nivell comarcal que es va fer a la Bisbal d’Empordà diumenge al matí, organitzada pel Consell Comarcal i el Club Bisbal Bàsquet. L’equip premini va quedar segon a la primera fase de la lliga i, en els play-off triangulars, van guanyar tots els partits.
 
Cloenda de la temporada a nivell comarcal de la categoría premini, a La Bisbal.
(Foto: Fundació Esportiva Begur)