Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 28 d’abril del 2017

UN ESTAFADOR DE LLOGUERS A BEGUR

BUSQUEN UN HOME PER ESTAFAR LLOGUERS A BEGUR, SANTA CRISTINA I PALAFRUGELL

 

Els Mossos d'Esquadra han rebut una dotzena de denúncies contra el sospitós, que té una ordre de detenció

 
Font: Diari de Girona (Edició Digital) - Divendres, 28/04/17
 
Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 42 anys que ha canviat diverses vegades de domicili, encara que sempre a la província de Girona, i que presumptament ha estafat almenys dotze grups de persones que van donar una paga i senyal per llogar una casa amb la qual en realitat no tenia cap vinculació. Segons han informat fonts pròximes al cas, la policia té una ordre de detenció del sospitós, Joan V. L., del jutjat de Girona per un altre delicte. 
 
Joan V. L. és natural de Barcelona, però fa molts anys que està instal·lat en diferents localitats de Girona, principalment a Begur, des d'on va cometre la majoria d'estafes, però també a Palafrugell o a Santa Cristina d'Aro. El sistema utilitzat per enganyar els interessats a les cases era sempre el de tenir actius diversos webs amb fotos d'habitatges capturades il·legalment d'altres pàgines d'anuncis d'immobiliàries i posar-les de lloguer per passar-hi uns dies en dates assenyalades
 
 
Cap Resposta
Als interessats se'ls facilitava un número de compte per realitzar la paga i senyal i, quan intentaven contactar de nou per tancar l'operació, ja no rebien cap resposta. Les dues últimes denúncies que consten són del passat Cap d'Any, quan presumptament va estafar dos grups de persones fent-los creure que llogaven una casa a Begur per passar aquells dies. Quan s'acostava la data, ningú contestava al telèfon que s'havia facilitat, però una de les víctimes va aconseguir ocultar el número de mòbil des del qual trucava i contactar amb el presumpte delinqüent, qui va al·legar una malaltia sobtada. En els últims dos anys, els Mossos han rebut una dotzena de denúncies pel mateix delicte contra el sospitós Joan V. L., que està actualment en parador desconegut.