Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 12 de gener de 2017

TORNA EL CROS ESCOLAR A BEGUR

Begur torna a acollir, per segon any, una cursa del Cros Escolar del Baix Empordà

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 12/01/17
 
Imatge de la trobada de l'any passat. Foto: Consell Escolar del CCBE
 
El municipi de Begur acull, per segon any consecutiu, una de les cinc curses del Campionat Comarcal de Cros Escolar 2016-2017 del Baix Empordà. La prova atlètica, que tancarà el campionat, tindrà lloc el dissabte 28 de gener al Camp de Futbol del municipi. El Campionat Comarcal està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà, que, en la prova begurenca, compte amb la implicació de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Fundació Esportiva Begur. Les altres proves s’han fet als municipis empordanesos de la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, que es fa aquest dissabte 14 de gener.
 
A partir de dos quarts de deu, els participants podran fer la inscripció, si no l’han fet abans telemàticament, i recollir el dorsal. La primera cursa, en què competiran els escolars de categoria juvenil i cadet masculí, començarà a dos quarts d'onze. Hauran de fer un recorregut de 3.000 metres. Seguidament, aniran sortint les altres categories: infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Aquestes dues últimes sortiran a les dotze menys cinc i faran un recorregut de 750 metres. El punt de sortida i d'arribada de totes les deu curses programades serà a la mateixa gespa del camp de futbol.
 
L'entrega dels premis es farà a dos quarts d’una del migdia. Seran premiats amb una medalla els tres primers classificats de cada categoria i gènere. A més, tots els participants rebran un obsequi. Les classificacions i els resultats es faran arribar per correu electrònic als centres participants i es penjaran a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Empordà (www.baixemporda.cat/esports).ç
 
L'organització dóna una sèrie de consells o recomanacions als joves atletes: que estiguin a la zona de l'inici de la prova mitja hora abans de l'inici, que facin escalfament, que portin roba còmode per córrer i calçat adequat, que esmorzin a casa dues hores abans de la prova i que es vagin hidratant al llarg del matí.